Happy Birthday Mami Fhi

41

HAPPY BIRTHDAY MAMI FHI ^_________^

Turn 30th years old ya??? Haha,… You so old Mami Galau.

I’ll let you know about our first meet story till now ya, sedikit aja tapinya. Gak usah banyak-banyak tulisannya. First meet kita kalo gak salah tanggal 22 April 2014 di interview perusahaan tempat saya kerja saat ini. She’s humble and friendly for the first time we meet, I am seat beside her. Yang nyapa duluan sie saya, karena saya gak tau isi form interview yang disediakan. Then we talk to much during interview season, ya cukup nyambung lah ngobrol sama dia. To be honest, saya orangnya agak susah saat harus memulai komunikasi awal dengan orang lain *alias susah akrab. Tapi gak tau kenapa sama dia nyambung aja. Kelar interview kita share phone number satu sama lain dong untuk keep in touch. Malamnya udah Whatsapp-an aja sama Mami Fhi ini, enak banget orangnya.

Lusa kita ketemu lagi untuk pembagian jobs function di Fave Hotel (BIG BOSS nginepnya disitu). Seperti sebelumnya, kita duduk sebelahan lagi, nha Mami Fhi ini asik banget dong ya dengan gadget nya dia ditangan. Gak sengaja deh terlihat kalau dia lagi Whatsapp-an with her boyfriend, that I know he’s Western Man (I mean White Guy). Iseng tanya dong, “Mba pacarnya bule ya?”. Oiya, just let you know if many Indonesian people call Western or White Guy is BULE. Dia bilang iya, wah wah wah,… Nyambung banget ternyata, karena kebetulan my “EX” Boyfriend also White Guy. Udah deh dari situ sering Whatsapp-an dan ngobrol macem-macem.

Sampai saat ini alhamdulillah komunikasi kita masih baik-baik aja, even she not work for my company *again. Keep in touch and hangout together. Always spend time together, also with Baby Jeane E. Wangke.

Its easy to find many friends, but its hard to find your best friends. That always keep anything you, and beg you when feel down. So, if you had best friend that always take care of you and keep your secret even you not on good condition.

 

HAPPY BIRTHDAY TO YOU MAMI FHI, THE MOST GALAUERS IN THE WORLD

 

 

Advertisements

3 thoughts on “Happy Birthday Mami Fhi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s