My Beauty Haul Part. 1

Hello Dear,…
image

This is the first time I make Beauty Haul, cause I am not beauty blogger and you know it. Istilah Beauty Haul udah biasa banget sebenernya kita denger ya, apalagi kalo udah nonton beauty vlog yang ada di Youtube. Tapi aku lagi gak pengen ngebahas istilah itu sie sebenernya, ya cuma sedikit penjelasan aja apa itu beauty haul sebenernya. Istilah haul itu ya semacam daftar belanjaan kita lah ya, tapi karena yang lagi in sekarang itu belanjaan produk kecantikan (karena banyak banget beauty vlogger di Youtube) dan mempopulerkan istilah Beauty Haul itu.

Okay, back to the topic. I’ll list and share lil bit about my beauty haul since April 2016 to June 2016. Sebenernya gak terlalu suka belanja Makeup Product ya, and honestly can’t makeover myself. Cause I am not beauty blogger that always post about beauty thing, so I just write about my three months beauty haul. Belanja produknya juga gak jauh-jauh, masih di kota tempat tinggal aku (Balikpapan) dan ya cukup lengkap lah untuk belanja kebutuhan makeup sehari-hari. Dan yang akan aku list disini pun tidak terlalu banyak, hanya 27 item (sebenernya lebih tapi lupa apa aja yang dibeli selama 3 bulan ini dan letak dimana).

  1. Bali Ratih Body Scrub Apple – Ardh Gallery (by Instagram)
  2. Tammia Puff Blender – Matahari Dept Store E-walk
  3. Acnes Creamy Wash – Indomaret (Deket rumah)
  4. Nivea Body Serum UV Extra Whitening – Indomaret
  5. Tammia Lem Bulu Mata – Matahari Dept Store E-Walk
  6. Revlon Protective Day Base (Natural)
  7. Revlon Ultra HD Matte Lipcolor (Liquid) – Matahari Dept Store Plaza Balikpapan
  8. Maybelline B.B Stick – Hypermart TC Plaza Balikpapan
  9. Revlon Big Brush Mascara No. 01 Black – Matahari Dept Store E-Walk
  10. Sariayu Lipstick K-01 Karimunjawa – Matahari Department Store Plaza Balikpapan
  11. Revlon Lipstick CrΓ¨me No. 655 Scarlet Velvet – Matahari Dept Store E-Walk
  12. Maybelline Makeup Remover – Hypermart TC Balikpapan
  13. Revlon Colorstay Concealer No. 01 Fair Clair – Matahari Dept Store E-Walk
  14. Revlon Colorstay Eyeliner No. 001 Black (Gel) – Matahari Dept Store Plaza Balikpapan
  15. Revlon Colorstay 320 True Beige Foundation – Matahari Dept Store Plaza Balikpapan
  16. Revlon Colorburst Matte Balm No. 225 – Matahari Dept Store Plaza Balikpapan
  17. Maybelline Liquid Liner Black (Hyper Glossy) – Matahari Dept Store Plaza Balikpapan
  18. Revlon Colorstay Aqua Natural – Matahari Dept Store Plaza Balikpapan
  19. Make Over Foundation No. 07 Caramel – Lupa yee beli di counter apa gitu namanya di TC Plaza Balikpapan *Hehe
  20. Pixy Blush On Brown Tea No. 02 – Hypermart TC Plaza Balikpapan
  21. Wardah Eye Shadow Purple Series – Matahari Dept Store Plaza Balikpapan
  22. Maybelline Eye Brow Pencil Brown Color – Indomaret
  23. Revlon Eye Brow Pencil No. 02 Dark Brown – Matahari Dept Store E-Walk
  24. The Body Shop Eye Shadow No. 015 Black – The Body Shop Plaza Balikpapan
  25. The Body Shop Eye Shadow No. 630 Green – The Body Shop Plaza Balikpapan
  26. Tammia Penjepit Bulu Mata – Matahari Dept Store Plaza Balikpapan
  27. Biore Pore Pack Cherry Blossom – Indomaret

Sebenernya lumayan juga lah ya untuk beli produk-produk itu buat aku yang beginner, karena emang pada dasarnya gak pandai dandan atau emang gak hobby. Dan kulit aku yang sensitive bikin sulit kalo mau belanja produk kecantikan. Aku gak akan kasih review tentang beauty haul aku kali ini, but next time I’ll write product review on next post. And some product not to much function on me, but I’ll write the review on next post *Promise.

Okay,… It’s that my beauty haul for three months, and will write more beauty haul on three months later. See you on next post Dear,…

 

Enjoy your life and say thank you everything XO-XO

Advertisements

One thought on “My Beauty Haul Part. 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s